Beoordelingen

8,1
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,3
Comfort
7,0
Locatie accommodatie
8,8
Faciliteiten
7,4
Personeel
9,1
Waar voor uw geld
7,8

Beoordelingen

    Ruth
    nl

    Beoordelingsscore

    5,0
    24 september 2017

    Eenvoudig slaap en eetadres

    Schraal ingerichte kamer aan een drukke weg, matig restaurant.
    combinatie: vlakbij vliegveld en restaurant.
    be

    Beoordelingsscore

    10
    14 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    M&N
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    4 september 2017

    jammer een groep jongeren op de naastgelegen camping tot 02.30 uur voor geluidsoverlast zorgde.

    Kamer aan renovatie toe
    Locatie
    Marlies
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    15 augustus 2017

    Fantastisch!

    Geen opmerkkng
    Fantastische keuken! Diner heerlijk en enorm uitgebreid ontbijt met ongelooflijk veel keuze! Vers fruit, zoete taartjes, ei, vers brood, en heerlijke cappuccino !
    Rousie
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    14 augustus 2017
    Badkamer buiten de kamer was klein en onhandig ingericht.
    Aardig personeel
    jos
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    9 augustus 2017

    goed

    lawaai keuken tot 23 uur
    ontbijt zeer goed ligging
    Pieta
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    29 juli 2017
    De badkamer is echt wel oud en krap
    De locatie en het ontbijt. Prima hotel voor een overnachting tijdens een reis.
    Ludo
    be

    Beoordelingsscore

    6,7
    11 juli 2017
    Naast een drukke weg
    Ontbijt prima kamer prima
    Jaap
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    18 juni 2017

    Prima, maar eenvoudig met zeer vriendelijk personeel

    De kamer is matig
    Het restaurant bij de lokatie was prima doch prijzig. Kamer is eenvoudig ingericht en heeft wat achterstallig onderhoud. De lokatie was dik in orde qua plaatsing tov het meer.
    Freek
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    9 juni 2017

    Goed om de omgeving van het Lago Maggiore te verkennen maar ook voor aantal nachten.

    Vriendelijk personeel, lichte frisse kamer en goed verzorgd ontbijt. Parkeergelegenheid voor gasten. Locarno en Ascona goed te bereiken met auto en ook ander vervoer.
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    18 april 2017
    Onze kamer was vlakbij de keuken. Was dus luidruchtig
    Het ontbijtbuffet was heerlijk
    Herbert Strickland
    ca

    Beoordelingsscore

    7,1
    1 mei 2018

    Nice spot but far from Bellinzona

    The restaurant has a few rooms to rent, so the restaurant staff check you in (which took about 15-20 min).
    Clean and comfortable room. Restaurant was excellent. Wifi was good and staff were very friendly.
    GoonerMAC
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    22 september 2017
    Very clean & very comfortable.
    ch

    Beoordelingsscore

    8,8
    15 september 2017

    Small, pleasant place directly at the lake

    Simona
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    5 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Robert
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    3 september 2017

    Excellent would stay again

    Kristina
    ru

    Beoordelingsscore

    9,6
    31 juli 2017

    So we had a fantastic stay at this property.

    We were looking for a hotel to stay during Moon & Stars Festival in Locarno. We booked room in la Riva for 2 nights and will definitely come back. It is a restaurant by itself with only 6 rooms. They have enough parking lots free of charge and a small beach with lake access. We did enjoy continental breakfast and surprisingly great coffee at the terrace with a lake view. Our room was fine with everything needed. Wifi and air-conditioning worked good. I would like to mention the hospitality of staff: they just love guests and trying to help with every question or problem you have : 1. When I asked for the iron a lady/hostess said at first that they haven't any. But next morning she came to work and brought her own iron for us. That was very nice of her... 2. We traveled by car for few days and had some fruits and drinks with us hoping to refrigerate everything in the room. There were no fridge in the room but staff was also very helpful and kept everything in their bar fridge. 3. One morning we had breakfast at their terrace. My husband asked for few glasses as were going to celebrate my birthday with a champagne. When we returned to the room I found a very nice surprise from staff as birthday greeting. It is not a regular hotel we all used to, it is more a hospitable household with a great people at your service.
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    23 juli 2017
    The post code on Booking.com is wrong and directs you further into town.
    Restaurant was great, with fantastic views over the lake. Staff were very friendly and helpful
    Heidrun
    us

    Beoordelingsscore

    9,2
    8 juli 2017

    Very pleasant stay.

    Lighting in the bathroom was very dim.
    Nice bright room with lake view and AC. Awesome breakfast buffet. Beautiful terrace facing the lake. Lawn area with lounge chairs leading to the beach. Life guard on duty all day at the public beach next to the hotel property. The owners were amazing, very accommodating, very friendly. We had dinner every night at the restaurant and loved it.
    Patrick
    ch

    Beoordelingsscore

    10
    24 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen